Alasivu

Tietoa meistä -teksti

Palvelemme Sinua, Lämmöllä!

Lämpöä koteihin jo 43 vuoden ajan

Nurmeksen Lämpö Oy  on toimittanut jo 43 vuoden ajan lämpöä Nurmeksen alueella, ensin yksittäisille suuremmille kiinteistöille, nykyään omakoti-, rivi- ja kerrostalot muodostavat huomattavan osan asiakaskunnasta. Lämpöverkosto kattaa koko kaupungin taajama-alueen. Vuonna 2016 kaukolämpöverkostoa laajennettiin Känkkäälän vihreän energian teollisuusalueelle.

Marraskuun lopussa 2017 kaukolämmössä oli asiakkaita 462 kpl. Lämmön myynti kaukolämpöasiakkaille arvioidaan olevan vuonna 2017 noin 60 000 MWh.

Energia tuotetaan suurimmaksi osaksi kotimaisilla polttoaineilla. Puupolttoaineiden ja turpeen osuus tuotannossa oli 98 %.

Muutosten vuosi 2018

Vuosi 2018 tulee olemaan muutosten vuosi. Polttoaineissa raskaspolttoöljy jää pois ja se korvataan kevyellä polttoöljyllä ja tulevaisuudessa mahdollisesti bioöljyllä.

Toimitusjohtaja jää eläkkeelle ja uusi toimitusjohtaja valitaan keväällä 2018. Pitkäaikainen yhteistyökumppani saha on rakentanut oman lämpökeskuksen ja jäämme varatehon toimittajaksi. Kaukolämmön liittymis- ja myyntiehdot muuttuvat ja ne toimitetaan asiakkaille vuosiraportin yhteydessä tammikuussa 2018. Tarkastelemme lisäksi mielenkiinnolla Känkkäälän alueen kehitystä.