Alasivu

Tietoa meistä -teksti

Palvelemme Sinua, Lämmöllä!

Lämpöä koteihin jo 44 vuoden ajan

Nurmeksen Lämpö Oy  on toimittanut jo 44 vuoden ajan lämpöä Nurmeksen alueella, ensin yksittäisille suuremmille kiinteistöille, nykyään omakoti-, rivi- ja kerrostalot muodostavat huomattavan osan asiakaskunnasta. Lämpöverkosto kattaa koko kaupungin taajama-alueen. Vuonna 2016 kaukolämpöverkostoa laajennettiin Känkkäälän vihreän energian teollisuusalueelle.

Marraskuun lopussa 2018 kaukolämmössä oli asiakkaita 467 kpl. Lämmön myynti kaukolämpöasiakkaille oli vuonna 2018 noin 60 000 MWh.

Energia tuotetaan suurimmaksi osaksi kotimaisilla polttoaineilla. Puupolttoaineiden ja turpeen osuus tuotannossa oli 99,6 %.

Vuoden 2019 näkymät

Vuoden 2019 näkymät ovat vakaat. Suuria laitoshuoltoja tai verkostorakentamisia ei ole näköpiirissä. Liittymärakentamista on kesään mennessä tehty puolen kymmentä kappaletta ja saman verran on odotettavissa. Verkoston yleistä parantamista jatketaan pitkin kesää.

Ritoniemen lämpökeskukselta on purettu vanha raskasöljysäiliö ja lämmöntuotantoa varten päivitämme varavoimakoneet yhteen isoon koneeseen.

Valtimon kuntaliitoksen johdosta päätimme, että haemme uuden käyttöpäivystäjän energiseen joukkoomme. Käyttöpäivystäjän päätehtäviin kuuluu lämmöntuotannon prosessin hoitaminen sekä lämmön toimittaminen asiakkaille riittävällä paine-erolla. Toivomme hakijalta ennakkoluulottomuutta sekä itsenäistä otetta.